Sähköauton latauspiste ja latauslaite helposti ja ammattitaidolla kotiin

Täyssähköauton tai hybridiauton omistajan arkea helpottaa huomattavasti kotiin asennettu kiinteä latauspiste. Sähköauton ja hybridiauton lataus kotona voidaan tehdä usein myös käyttämällä tavallista kotitalouspistorasiaa tai voimavirtarasiaa, mutta pidemmän päälle sähköturvallisuussyistä ja helppouden vuoksi oma latauslaite on toimiva ratkaisu. Kiinteän latauspisteen avulla liikenteeseen voi lähteä lähes aina täydellä akulla, sillä kotipihaan asennettu sähköauton latauspiste mahdollistaa lataamisen tehokkaasti ja turvallisesti. Sähköauton latauspisteen asennus teetetään aina ammattilaisella.

Täytä alla oleva yhteydenottolomake ja asiantuntijamme ovat yhteydessä sopivan latauslaitteiston osalta. Kartoituksen jälkeen asiantuntijamme pystyy kertomaan, mikä on asennuksen hinta tai hinta-arvio.

Kiinteistökartoituksella varmuutta latauspisteen hankintaan

Onko taloyhtiölläsi tai yritykselläsi tarve latauslaitteelle? Kiinnostaako sähköauton lataus kerrostalokiinteistössä tai sähköauton lataaminen taloyhtiössä?Kiinteistökartoituksen myötä hankintapäätös on helpompi tehdä, kun kustannuslaskelmat laitteiston ja tarvittavien kiinteistön muutostöiden osalta ovat jo valmiiksi selvitettyjä. Kartoituksesta käy ilmi kiinteistön sähkötekninen valmius sekä mahdolliset rajoitteet sähköautojen lataamiselle. Taloyhtiöiden tarpeisiin tarjoamme mm. laitteistoa, joka mahdollistaa sähköauton lataussähkön veloituksen suoraan latauspalveluita käyttävältä asukkaalta. Oletko kiinnostunut kiinteistökartoituksesta? Alla olevan lomakkeen lähettämällä olemme sinuun yhteydessä.

 

Jätä yhteydenottopyyntö sähköauton lataukseen liittyen

Täytä yhteydenottolomake ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Muistathan painaa lopuksi Lähetä-nappulaa.

Asiakaspalveluumme saat puhelimitse yhteyden arkisin klo 9-16 numerossa 034503 500.

Yhteydenottopyyntö latauspisteisiin liittyen
Olen
Haluan, että