25
maa
Leppäkosken sähkö

Haemme pääkirjanpitäjää / kirjanpitopäällikköä

Haemme Leppäkoski Group Oy:n konsernin emoyhtiöön talousosastolle

konsernitilinpäätöstaitoista PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ / KIRJANPITOPÄÄLLIKKÖÄ

jolla on useamman vuoden kokemusta kirjanpidosta ja konserniympäristöstä.

Hoidat konserniin kuuluvan kuuden yhtiön juoksevan kirjanpidon tilinpäätöksineen ja viranomaisilmoituksineen kokemuksesi tuomalla varmuudella. Tilikauden aikainen työ sisältää tuloslaskelmien ja taseiden tuottamisen kuukausittain, jaksotustarpeiden arvioimisen, tase-erittelyiden jatkuvan ylläpidon sekä, ALV-raportoinnin ja omavero-tilin hallinnoinnin.

Lisäksi tehtävään kuuluu kirjanpitoliittymien hallinta esijärjestelmistä, kassavirtaraportointi, osto- ja myyntireskontran tukitehtäviä sekä muita ad-hoc -raportointeja tilanteen mukaan.

Käytössäsi on monipuolinen Visma L7-ohjelmisto sekä analytiikka- ja raportointiohjelma Accuna.  Tehtävässä on mahdollisuus kehittää kirjanpidon prosesseja ja tuoda siihen uusia toimintatapoja.

Työskentelet tärkeänä osana ammattitaitoista kuuden hengen taloustiimiä, toimit tarvittaessa talouspäällikön varahenkilönä ja raportoit talousjohtajalle.

Edellytämme sinulta

alaan soveltuvaa taloushallinnon koulutusta, usean vuoden vankkaa käytännön kokemusta monipuolisista kirjanpito- ja tilinpäätöstöistä, tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta konsernikirjanpidosta sekä konsernitilinpäätöstaitoa.

Itsenäistä ja vastuullista otetta työhön sekä joustavuutta tarttua erilaisiin muuttuviin tilanteisiin. Hyvät tietotekniset taidot ovat myös tarpeen. Yhteistyökyvykkyys, paineensietokyky ja positiivinen asenne luetaan eduksesi.

Sähköisten taloushallintajärjestelmien tuntemus ja kokemus niiden kehittämisestä on edellytys työtehtävissä menestymiseen. Leppäkosken Sähköllä on käytössä Visma L7, jonka käyttökokemus katsotaan eduksi.

Tehtävä täytetään vuokratyösuhteella ja sen arvioitu kesto on yli 6 kk,

joten kun näytät kyntesi tärkeänä osana asiakkaamme taloushallinnon organisaatiota, sinulla on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä asiakasyritykseemme pidempiaikaisesti.

Leppäkoski Group Oy:llä on toimitilat Ikaalisissa, Nokialla ja Ylöjärvellä sekä nykyaikaiset etätyövälineet käytettävissä, joten työskentely on joustavaa ja sitä voi tehdä kaikista eri toimipisteistä käsin tai tarvittaessa etänä.

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi nopeasti. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

 

Hakuaika on päättynyt. Kiitos hakijoille!

 

  • Jaa artikkeli