Kaukolämpöön liittyminen

Ennen liittymistä tulee tehdä kaukolämpösopimus, jossa sovitaan kaukolämmön käyttöönottoon liittyvistä asioista. Kaukolämpöliittymän rakentaa Leppäkosken Lämpö Oy

Liittymismaksuun sisältyvät kaukolämpöön liittyvän kiinteistön tarvitsemat liittymisputki ja energianmittauslaitteet. Taloissa oleviin kaukolämpöyrityksen omistamiin kaukolämpölaitteisiin kuuluvat kaukolämpöputket, lämmönmyyjän sulkuventtiilit, lianerotin ja lämpöenergiamittari

Kaukolämpö johdetaan asiakkaan lämmönjakokeskukseen. Lämmönjakokeskukset ovat tehdasvalmisteisia kokonaisuuksia, jotka sisältävät lämmityksen ja käyttöveden lämmönsiirtimet sekä mahdollisen ilmanvaihtosiirtimen, säätölaitteet, pumput, paisunta- ja painemittarit sekä sulkuventtiilit.

Asiakkaan LVI-suunnittelija laatii kaukolämmityssuunnitelman, jonka mukaan asiakas voi pyytää tarjoukset urakoitsijoilta ja lämmönjakokeskuksen toimittajalta. Jos kiinteistössä on erillinen lämmönjakohuone, joka on tarkoitettu kaukolämpölaitteita varten, pidetään sen ovi lukittuna. Lämmönmyyjälle järjestetään esteetön pääsy lämmönjakohuoneeseen.

 

Pyydä tarjous kaukolämpöön liittymisestä

Leppäkosken Lämpö tarjoaa kaukolämpöä seuraavilla alueilla

  • Hämeenkyrö
  • Ikaalinen
  • Nokia
  • Parkano
  • Sastamalan Pehula
  • Ylöjärven Siltatien ja Ylisen alueet

 

Liittymismaksut

Kaukolämmön liittymismaksu maksetaan vain kerran. Liittymismaksu muodostuu perusosasta, joka määräytyy kiinteistön sopimustehon mukaan sekä lisähinnasta, joka riippuu rakennettavan kaukolämpölinjan pituudesta. Liittymismaksu sisältää myös linjanrakennus- ja mittarointikulut työkustannuksineen.

Liittymismaksun perushinnassa ei ole huomioitu mahdollisia kallioisen maaston vuoksi tehtäviä räjäytystöitä tai tiealituksia. Näiden kustannukset lasketaan tapauskohtaisesti. Liittymismaksu ei myöskään sisällä asiakkaan omia laitteita. Liittymismaksu on arvonlisäveroton ja liittymis- ja myyntiehtojen mukaisesti palautuskelpoinen maksu.

Kaukolämmön hinnastot löydät täältä.