Kaukolämmön vikapäivystys

Valvomme kaukolämmön ja maakaasun toimintaa vuorokauden ympäri. Kaukolämpö ja maakaasu ovat toimintavarmoja ja lähes keskeytyksettömiä lämmitysmuotoja.

Kaukolämmön ja maakaasun vikapäivystys 24 h

  • Nokia puh. 040 1548 832
  • Muut alueet puh. 040 7702 087
Lue lisää

Ilmoita lukemat

Ilmoitathan kaukolämpö- tai maakaasulukemat kuukauden 4. päivään mennessä, jotta ne ehtivät laskutukseen. Lukemien puuttuessa lähetämme arviolaskun. Voit ilmoittaa lukemat lomakkeella tai Kaukolämpö Online -palvelussa.

Lue lisää

Tilaa kaukolämpöputkiston näyttö

Kaivuutöitä tehdessäsi varmistathan, ettei alueella ole kaukolämpö- tai maakaasuputkistoja. Soittamalla meille varmistat, onko putkistojen näyttö tarpeellista ennen työhön ryhtymistä. Yhtiön omien putkistojen sijainnin näytöt ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lue lisää

Energiansäästö

Lämmityslaitteiden oikealla käytöllä säästää energiaa ja pienentää lämmityskustannuksia. Hyväkuntoiset laitteet ja oikeat laitteiden säädöt takaavat myös miellyttävän ja tasaisen huonelämpötilan ja sopivan lämmintä vettä aina riittävästi. Katso Leppäkosken energiansäästövinkkejä kaukolämpötalouksiin.

Lue lisää

Leppäkosken muut palvelut

Katso kaikki Leppäkosken tarjoamat palvelut lueteltuna. Täältä voit mm. tilata ilmaisen keskeytysvahdin, sähkökaapelien näytön sekä pyytää Leppäkosken Sähköltä puunkaatoapua.

Katso kaikki palvelut
Kaukolämpö - kuinka liittyä kaukolämpöverkkoon