Omistajapolitiikka

Yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti Leppäkoski Group Oy:n (”Yhtiö”) osakkeenomistajien tavoitteena on pitkäjänteinen Yhtiön kehittäminen ja hallittu kasvu. Yhtenä tärkeänä keinona näiden tavoitteiden toteuttamiseksi on Yhtiön omistajien päättämä omistajapolitiikka.

Yhtiön omistajapolitiikka edellyttää omistuksen kontrolloitavuutta, jota Yhtiössä on noudatettu vuodesta 1995 lähtien. Omistaja-arvon kasvattaminen edellyttää jatkossakin, että Yhtiön hallituksella on mahdollisuus kontrolloida yhtiöjärjestyksen mukaisesti omistuksen jakaantumista sekä äänivallan siirtymistä. Omistajapolitiikan lähtökohtana on hallituksen laaja harkintavalta niiden keinojen käyttämiseksi, jotka Yhtiön yhtiöjärjestys mahdollistaa.

Yhtiökokous 15.4.2020

Leppäkoski Group Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään 15.4.2020 klo 13.00 Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksella osoitteessa Eino Salmelaisen katu 20, 39500 Ikaalinen.

Ilmoittautuminen kokoukseen

Osakasluetteloon merkityn osakkeenomistajan, joka haluaa osallistua yhtiökokoukseen, tulee ilmoittautua yhtiökokoukseen viimeistään 8.4.2020 klo 13, jolloin ilmoittautumisen on viimeistään oltava perillä. Yhtiökokoukseen voi ilmoittautua seuraavilla tavoilla:

  • kirjallisesti osoitteeseen Eino Salmelaisen katu 23, 39500 Ikaalinen
  • puhelimitse numeroon 044 750 3515 (Ritva Vanhatalo)
  • sähköpostitse osoitteeseen yhtiokokous(at)leppakoski.fi
  • internetsivuilla täällä

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa osakkeenomistajan nimi, henkilötunnus tai y-tunnus, osoite, puhelinnumero sekä mahdollisen avustajan tai asiamiehen nimi sekä asiamiehen henkilötunnus.

 

Yhtiökokouskutsu

Yhtiökokousmateriaali

Vaihda nyt helppoon e-laskuun

Yhteystiedot

Autamme sinua kaikissa osakkeisiin liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme puhelimitse ja sähköpostitse ma-pe klo 9-16.

Osakeasiakaspalvelu puh. 03 450 3504
Sähköpostiosoite osakaspalvelut(at)leppakoski.fi

Voit asioida myös henkilökohtaisesti Ikaalisten toimistollamme ma-pe klo 9-16. Varaathan ajan tapaamiseen etukäteen yllä olevan sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron kautta.

Ikaalisten toimipaikan osoite:
Eino Salmelaisen katu 23, 39500 Ikaalinen.

Ajankohtaista

 

Tiedotteet

Usein kysytyt kysymykset

Yhtiö ja osake

Yhtiön osakepääoma 177.381,40 euroa (rekisteröity 3.6.2016) on täysin maksettu. Osakkeet jakautuvat kahteen osakesarjaan: A-sarjaan ja K-sarjaan. A-sarjan osakkeiden lukumäärä on 51.342 kpl ja K-sarjan osakkeiden lukumäärä 53.000. Lue lisää.

Mikäli sinulla on rekisteröimättömiä osakkeita, tarjoutuu yhtiö ostamaan tai etsii ostajan osakkeille 229,00 euron hintaan. Näin osakkeenomistajan ei tarvitse itse huolehtia osakkeiden siirtämisestä arvo-osuusjärjestelmään.  Osakkeiden ostotarjous on voimassa toistaiseksi. Tarjous koskee myös rekisteröityjä osakkeita.

Omistusrakenne

Osakkeita arvo-osuusjärjestelmän osakasluettelossa yhteensä 80 893 kpl ja osakkaita yhteensä 669 kpl. Osakkaista suurimman osan (87,5 %) muodostavat henkilöomistajat. Lue lisää.