Maksuaikaa 2 kuukautta

Leppäkoski antaa poikkeusolojen vallitessa sekä kuluttaja- että yritysasiakkailleen maksuaikaa 2 kuukautta koko laskun loppusummasta, mikäli asiakas on joutunut koronan vuoksi maksuvaikeuksiin. Huojennus koskee sähkönjakelu- , myynti-, kaukolämpö- ja maakaasuasiakkaita. Mikäli kaipaat lisää maksuaikaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen laskusi eräpäivää

 

Lisätietoa laskutuksesta

Haluatko tietää mitä kaukolämmön lasku sisältää tai miten sähkön kulutus mitataan? Katso lisätietoja

 

Leppäkosken laskutusosoitteet

Oletko lähettämässä laskua Leppäkoskelle? Vastaanotamme verkko- ja paperilaskuja. Löydät Leppäkosken laskutusosoitteet täältä.

 

Eräpäivän siirto

Voit siirtää sähkölaskun eräpäivää helposti Online-palvelussamme. Huomioithan, että siirto onnistuu vain ennen varsinaista eräpäivää.

 

Hyvitykset

Voit saada Leppäkoskelta hyvityslaskun arvioituun sähköön tai lämmön käyttöön perustuvassa laskutuksessa tai loppulaskun yhteydessä. Voit ilmoittaa hyvitystilin täällä.

 

 

Muut palvelut

Perintä

Erääntyneiden sähkö- ja kaukolämpölaskujen maksumuistutus- ja perintäkirjeistä käy ilmi, mistä laskusta on kyse ja mihin voi tarvittaessa ottaa yhteyttää. Jos laskusi käsittely on jo siirtynyt perintäyhtiön puolelle, tulee asia hoitaa suoraan heidän kanssaan.

 

Siirry e-laskuun

E-lasku on turvallinen, helppo ja ympäristöystävällinen laskutustapa. Kaikki e-laskun tiedot on valmiiksi täytetty, joten säästyt viite- ja tilinumeroiden sekä muiden tietojen näppäilyltä. Maksetut e-laskut arkistoituvat automaattisesti verkkopankkiisi.

Voit tilata e-laskun omassa verkkopankissasi. Maksamaton e-lasku näkyy verkkopankin etusivulla siihen saakka, kunnes hyväksyt sen maksettavaksi. Useimmissa pankeissa voit myös tilata itsellesi muistutuksen saapuneesta e-laskusta. Voit halutessasi laittaa laskut automaattiseen hyväksyntään silloin, kun laskun loppusumma ei ylitä ennalta määrittelemääsi summaa.

 

Tilaa sähköpostilasku

Voit saada sähkölaskusi myös suoraan sähköpostiisi PDF-liitteenä. Tilaa sähköpostilasku ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 03 4503 400 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)leppakoski.fi

Huomioithan, että valitessaan laskutusosoitteeksi sähköpostin, asiakas vastaa ilmoittamansa sähköpostiosoitteen toimivuudesta. Jos laskutusosoite muuttuu, asiakkaan on huolehdittava osoitteenmuutoksesta, aivan kuten paperistenkin laskujen osalta. Mahdolliset maksukehotukset lähtevät asiakkaalle edelleen paperisena.