Päätä itse mitä sähköstäsi maksat!

Priima-älysähkösopimus on ainoa täysin läpinäkyvä ja yksilöllinen tapa ostaa sähköä. Pörssisähkö eli SPOT-hinnoittelu mahdollistaa edullisen ja aina ajantasaisen sähkönhinnan. Pörssisähkön hinnanvaihteluilta suojaudut halutessasi hintakiinnityksillä. Testaa toistaiseksi voimassa olevaa sopimusta riskittä – ei sitoumista!

Nyt saat helposti kaikki tarvittavat sähkösopimusten ominaisuudet yhdellä ja samalla sähkösopimuksella. Joustavan hinnoittelun lisäksi voit valita ostamasi sähkön tuotantomuodon. Onko sinun sähkösi tuotettu hiilidioksidivapaasti tuulivoimalla vai vesivoimalla? Kahvikampanjan aikana tarjoamme Priima-sähkösopimuksen tilaajille Mokkamestareiden erikoiskahvit kaupan päälle, nyt on hyvä hetki tilata!

Maaliskuun SPOT-keskihinta

2,53

snt/kWh
Toimitusmaksu eli marginaali + SPOT

0,35

snt/kWh
HintaSPOT-hinta + 0,35 snt / kWh
VoimassaToistaiseksi voimassa
Perusmaksu3,99€/kk
Sähkönhinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Sähkötarjoushinnat eivät sisällä verkonhaltijan siirtomaksuja eivätkä sähköveroja.

Tutustu Priima-sähkösopimuksen Live-palveluun!

Priima-sähkösopimuksen valinneet asiakkaat pääsevät Live-palvelun kautta seuraamaan lähes reaaliaikaisesti omaa sähkönkulutustasi ja sen muodostamia kustannuksia. Palvelun kautta onnistuu helposti myös hintakiinnityksien tekeminen sekä sähkön tuotantotavan valitseminen. Esimerkkiasiakkaina Live-palvelusta löydät kahden sähkölämmittäjän kulutustietoja.

Live-palvelun usein kysytyt kysymykset ovat omalla sivullaan.

Mitä spot-sähkö on maksanut kahden edellisen vuoden aikana?

Katso spot-sähkön kuukausihinnat täältä

Tutustu esimerkkiasiakkaiden avulla Live-palveluun
päätäitsemitäsähkömaksaa

Priima-sähköä ja erikoiskahvia!

Tarjoamme kaikille Priima-sähkösopimuksen solmineille Mokkamestareiden kotipaketin kaupan päälle. Kotipaketti toimitetaan suoraan kotiin ja se sisältää yhden paketin Teivossa käsinpaahdettua erikoiskahvia sekä yhden paketin laadukasta irtoteetä. Nyt kannattaa vaihtaa SPOT-sähköön!

Kahvikampanjan tarkat säännöt