Sähkön vikapäivystys

Seuraamme sähköverkon toimintaa vuorokauden ympäri. Sähkön 24 h auki olevan vikapäivystyksen tavoitat numerosta 03 4503 333. Näet Leppäkosken Sähkön jakelualueen keskeytykset myös helposti vikapalvelukartalta.

Lue lisää

Tilaa keskeytysvahti

Keskeytysvahti on maksuton palvelu, joka ilmoittaa automaattisesti sähkökatkoista suoraan asiakkaan matkapuhelimeen tai sähköpostiin. Palvelu tiedottaa sähköverkon suunnitelluista työkeskeytyksistä ja mahdollisista yllättävistä, esimerkiksi luonnonilmiöiden aiheuttamista sähkönjakelun keskeytyksistä.

Lue lisää

Sähkökaapelin näyttö

Ennen kaivuutöiden aloittamista, muista selvittää etukäteen onko kaivuualueella sähkölinjoja, kaukolämpö- tai maakaasuputkistoja. Tarvittaessa saat sähkölinjojen sijaintitiedot meiltä. Puhelinsoitolla varmistat, onko linjojen näyttö tarpeellista ennen työhön ryhtymistä.

Lue lisää

Liitä pientuotanto sähköverkkoon

Pientuotanto

Pientuotannoksi lasketaan sähköntuotantoyksiköt, joiden nimellisteho on enintään 100 kVA. Yleisimpiä pientuotantolaitoksia ovat tuulivoimalat, aurinkovoimalat ja pienet biopolttolaitokset. Itse voimalan rakentaminen ja liittymispisteen jälkeiset sähkötyöt kuuluvat asiakkaalle. Asennukset voi suorittaa vain sähköalan ammattilainen.

Lue lisää

Puunkaatoapu

Leppäkosken Sähköltä saat maksutonta puunkaatoapua silloin, kun kaadettava puu voi kaatuessaan vaurioittaa sähköjohtoja. Varsinaista puunkaatoa emme suorita, vaan palvelumme on valvontaa ja neuvontaa, jonka avulla työturvallisuus saadaan varmistettua.

Lue lisää

Energiansäästö

Leppäkoskelta saat vinkkejä ja ohjeita tehokkaampaan energiankäyttöön. Jos mieltäsi askarruttaa jokin energiankäyttöön liittyvä asia, voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelumme energiansäästöneuvojiin puh. 03 4503 502. Katso energiansäästövinkkejä ja lisätietoa mm. asiakkaillemme ilmaisesta energiansäästöpakista.

Lue lisää

Leppäkosken muut palvelut

Katso kaikki Leppäkosken tarjoamat palvelut lueteltuna. Täältä saat lisätietoa mm. pientuotantosähkön myymisestä ja aurinkopaneeleiden ostosta. Voit myös ilmoittaa kaukolämpölukemat tai tilata kaukolämpöputkiston näytön.

Katso kaikki palvelut