Tehokkaampaa energiankäyttöä

Leppäkoskelta saat vinkkejä ja ohjeita tehokkaampaan energiankäyttöön. Jos mieltäsi askarruttaa jokin energiankäyttöön liittyvä asia, voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelumme energiansäästöneuvojiin puh. 03 4503 502.

Kodin energiankulutusta on usein helppo pienentää muuttamalla omia toimintatapojaan. Jo pienillä muutoksilla voi saavuttaa merkittäviä säästöjä. Omaa energiankäyttöäsi pääset seuraamaan Online-palvelun energiaraportoinnin avulla.

 

Katso energiansäästövinkit

 

Lämmitystavan valinta on yksi suurimmista päätöksistä talonrakentajalle. Autamme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan lämmitysjärjestelmän.

 

Lue eri lämmitysjärjestelmistä


Apua kodin energiansäästöön

Leppäkoskelta voi lainata veloituksetta energiansäästäjän työkalupakkia, joka sisältää työkalut omatoimiseen energiakäytön arviointiin. Paketin avulla voi arvioida mm. sähkölaitteiden energiakulutuksia ja omia vedenkäyttötottumuksia.

 

Lainaa energiansäästöpakkia

 

Energiatodistuksen avulla kuluttajat voivat vertailla rakennusten energiatehokkuutta myynti- ja vuokraustilanteessa. Energiatodistus sisältää myös ammattilaisen laatimia säästösuosituksia, joiden avulla rakennuksen energiatehokkuutta voi parantaa.

 

Lue lisää energiatodistuksesta