Seuraamme sähköverkon toimintaa vuorokauden ympäri

Myrskyt, ukkonen ja puihin kerääntyneet lumikuormat voivat aiheuttaa häiriöitä sähkönjakelussa. Katkot voivat johtua myös esimerkiksi palaneesta sulakkeesta tai viasta sähkölaitteessa. Tiedotamme asiakkaita etukäteen, jos sähköt joudutaan katkaisemaan sähköverkon huolto- ja korjaustöiden ajaksi.

Sähkön vikapäivystys 24 h
puh. 03 4503 333

Ennen puhelusi yhdistymistä päivystäjälle, kuulet tiedotteen mahdollisesti jo tiedossamme olevista sähkökatkoista ja niiden alueista. Pyrimme myös antamaan arvion vian korjaamisen kestosta.

Tiedotamme yllättävistä ja laajemmista sähkökatkoista mm.

Vikapalvelukartalta näet helposti Leppäkosken Sähkön jakelualueen keskeytykset. Klikkaamalla keskeytysinfossa tietyn alueen kohtaa, saat tarkemmat tiedot keskeytyksestä.

 

Katso sähkökatkotilanne kartalta

 

Leppäkosken vikapäivystys on auki vuorokauden ympäri

Varaudu sähkökatkoihin

Keskeytysvahti on maksuton palvelu, joka ilmoittaa automaattisesti sähkökatkoista suoraan asiakkaan matkapuhelimeen tai sähköpostiin. Palvelu tiedottaa sähköverkon suunnitelluista työkeskeytyksistä ja mahdollisista yllättävistä, esimerkiksi luonnonilmiöiden aiheuttamista sähkönjakelun keskeytyksistä.

Tilaa keskeytysvahti

 

Tiedätkö miten toimia jos sähköt katkeavat yllättäen? Katso käytännön ohjeet ja nappaa mukaan lista tavaroista, jotka jokaisesta kodista tulisi löytyä myrskyn aiheuttaman katkon varalle.

Katso ohjeet

 

Muut hyödylliset vinkit