Aurinkopaneelit ja omavarainen sähköntuotanto - aurinkopaneelit omakotitaloon!

Aurinkopaneeli omakotitaloon, mökille tai vaikka rivitaloon? Olipa asuinpaikkasi sitten Tampere, Jyväskylä, Helsinki, Hämeenlinna, Oulu tai Ikaalinen, auttaa Leppäkoski aurinkopaneelien ja oman aurinkovoimalan hankinnassa. Tuottoa aurinkopaneeleista saa Suomessa helmi-maaliskuulta lokakuulle. Aurinkopaneelien tehontuottoon vaikuttavat paneelien suuntaukset sekä asennuskulmat. Toimimme yhteistyössä vuonna 1993 perustetun Finnwind Oy:n kanssa ja heidän Aurinko E -aurinkosähköjärjestelmänsä sopivat suoraan sähköntuotantoon niin omakotitaloihin, taloyhtiöihin kuin sähköverkon piirissä oleviin vapaa-ajan asuntoihin eli mökeille. Aurinkopaneelin asennus mökille kannattaa sillä usein se on kaikista edullisin vaihtoehto hankkia sähköt mökille – hinta voi olla moninkertaisesti halvempi kuin sähkölankojen vetäminen mökille.

Aurinkopaneelipaketti: Aurinkopaneelit laitetoimituspakettina tai valmiiksi asennettuna

Luotettavalta kotimaiselta ja pitkän linjan pirkanmaalaiselta toimijalta löydät aurinkosähköjärjestelmien asennustelineet tasakatoille, harjakattojen kaikille kattotyypeille, seinäasennuksiin ja maa-asennuksiin. Finnwind tarjoaa aurinkopaneeleita joko Aurinko E -laitetoimituspakettina tai helppona avaimet käteen -ratkaisuna.

 

Täytä yhteydenottolomake sitoumuksetta

aurinkopaneelit helposti kotiin

Suosituin aurinkopaneelipaketti Standard M

Aurinkovoimala kokoluokassa M (keskikoko) omakotitaloihin ja sähköverkon piirissä oleviin vapaa-ajan asuntoihin. Paneelipaketti soveltuu kohteisiin, joiden sähkönkulutus vuodessa on noin 10 000 – 19 000 kWh.

Aurinkopaneelien laitetoimituspaketti sisältää

  • 12 aurinkopaneelia, joiden kokonaispinta-ala n. 20 m2 (yhden aurinkopaneelin koko noin 1 m x 1,7 m)
  • Verkkoinvertterin
  • Asennusjärjestelmän (katto-, seinä- tai maa-asennus)
  • Aurinkokaapelit 30m (dc) ja liittimet, turvakytkimen
  • Aurinkopaneelien asennusohjeet ja sähkötyöohjeet

Avaimet käteen -asennuspaketti sis. lisäksi

  • Paneelien asennuksen
  • Kaapelivedot ja sähkötyöt
  • Verkkoonliityntäilmoituksen

Aurinko E3.3 Standard M paneelipaketin hinnoittelu

Standard M -paketti kauttamme asennettuna alkaen 5280 euroa (sis. alv). Rahoitusratkaisun avulla hankittuna alk. 90€/kk. Asennustyön osuus kokonaispaketista noin 2300 euroa (sis. alv).

Esimerkkinä käytetyn Standard M aurinkovoimalan vuosituotto on Etelä-Suomessa parhaimmillaan n. 2970 kWh, kun aurinkopaneelit on suunnattu etelään n. 30 asteen kulmassa, niihin ei kohdistu varjostavia elementtejä ja paneelit ovat vapaana lumesta. Aurinkopaneelien tuottoon vaikuttavat aina mm. asennussuunta, -kulma, varjostavat elementit sekä kuukausittaiset ja vuotuiset vaihtelut.

Täytä nyt yhteydenottolomake sitoumuksetta alla olevan linkin kautta, niin aurinkosähköasiantuntijamme ottavat yhteyttä ja kertovat erilaisista vaihtoehdoista.

Aurinkopaneeli ja hinta

Aurinkosähköjärjestelmän hinta muodostuu monesta asiasta, joten hinta ei ole valitettavasti kovin yksiselitteinen. Näin ollen laskemmekin aurinkopaneelipaketista aina tarjouksen sinulle henkilökohtaisesti. Aurinkopaneelipaketin hintaan vaikuttaa esimerkiksi kuinka monta aurinkopaneelia asennukseen kuuluu. Aurinkopaneelipakettien hinnat alkavat 4590 eurosta ylöspäin.

Haluan tarjouksen aurinkopaneelipaketista


Aurinkopaneelit pähkinänkuoressa - miten, miksi ja mitä maksaa?

Helppo ja vaivaton aloitus

Täytä yhteydenottolomake sitoumuksetta, ammattilaisemme auttavat valinnassa

Miksi asentaa paneelit nyt?

Paneelien hinnat ovat laskeneet eli myös takaisinmaksuajat ovat lyhempiä

Mitä hyödyn aurinkovoimalasta?

Pienennät sähkölaskua, olet omavarainen sähköntuottaja ja kasvatat kiinteistösi arvoa

Mitä paneelit sitten maksavat?

Rahoitussopimuksella alk. 78€ / kk, kertainvestointina alk. 4590€ (ALV24%)

Mikä on Aurinko E -aurinkosähköjärjestelmä?

Aurinko E -aurinkosähköjärjestelmät ovat sähköverkkoon kytkettäviä aurinkovoimaloita, jotka muuntavat auringon säteilyenergian suoraan normaaliksi 230 V, 50 Hz käyttösähköksi. Ensisijaisesti voit käyttää itse aurinkopaneeleilla tuottamasi sähkön ja myydä ylijäämäsähkösi suoraan Leppäkosken Energialle.

Kun aurinkosähköä ei ole saatavilla, saat käyttösähkön saumattomasti paikallisesta sähköverkosta. Aurinko E -tuotesarjasta löytyy valmiiksi mitoitettuja ratkaisuja kokoluokassa 1 – 10 kWp. Alla kaksi suosituinta aurinkopaneelipakettia:

  • Aurinko E3.3 (3-vaihe), aurinkopaneeliteho 3120 Wp, vuosituotto parhaimmillaan n. 2800 kWh
  • Aurinko E5.5 (3-vaihe), aurinkopaneeliteho 5200 Wp, vuosituotto parhaimmillaan n. 4700 kWh

 

 

 

Aurinkopaneelit ja sähkön omavaraisuus Suomessa

Aurinkovoimalapakettien verkkoinvertterinä on itävaltalainen Fronius. Aurinkopaneelien asennusjärjestelmät on suunniteltu Suomen ankariin ilmasto-olosuhteisiin ja valmistettu Lempäälässä,  Tampereen kupeessa, Pirkanmaalla. Aurinkopaneeleilla on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille ja 25 vuoden tehontuottotakuu. Verkkoinvertterin perustakuut vaihtelevat viidestä seitsemään vuoteen. Asennusjärjestelmän takuu on 12 vuotta. Yhteistyömme Finnwindin kanssa takaa huolettomuuden ja taatun, pitkän linjan laadun.

Keskimääräiset toimitusajat aurinkovoimaloille ovat Etelä-Suomessa noin 1-6 viikkoa.

Motivan ylläpitämille aurinkosähkösivuille pääset tästä.


Aurinkopaneelipaketin oikea koko?

Aurinkopaneelipaketin teho järkevä mitoittaa oikein. Lisätietoa sopivan kokoisesta aurinkovoimalasta saat oppaastamme.
Lue lisää

Asutko omakotitalossa?

Omakotiasujan sähkösopimusoppaastamme löydät vinkit sopivan sähkösopimuksen valintaan ja opastusta aurinkopaneelien kanssa yhteensopivista sopimuksista.
Opasta lukemaan tästä