Muutto omakotitaloon tai rivitaloon

Muutatko pientaloon eli omakoti-, pari- tai rivitaloon? Katso sinulle sopivat sähkösopimuksemme täältä.
Sähkösopimus omakotitaloon

Muutto kerrostaloon

Jos muutat kerrostaloon, jossa sähkön kulutuksesi on pientä, voit katsoa sinulle parhaiten sopivat sähkösopimusvaihtoehtomme täältä. Saat sähkösopimusasiat kuntoon heti muuttopäiväksi!
Sähkösopimus kerrostalokotiin

Sähkösopimus ja muutto?

Muuton yhteydessä hoidamme helposti ja luotettavasti uuden sähkösopimuksen aloituksen ja vanhan sähkösopimuksen irtisanomisen! Täällä voit sujuvasti tehdä muuttoilmoituksen ja samalla varmistat sähkönsaannin uuteen
kotiosoitteeseen heti muuttopäivästä alkaen.

Ilmoittamalla ajoissa muutosta varmistat, että maksat vain omasta sähkönkäytöstäsi. Sopimuksen voit tehdä Leppäkosken jakelualueelle tai minne tahansa Suomessa, me hoidamme kaiken sähkösopimuksiin liittyvän puolestasi. Huomaathan, että kun teet muuttoilmoituksen meille esimerkiksi tilaamalla sähköt uuteen kotiin, lisätietokenttään on hyvä kirjata muuttopäivä tai päivämäärä jolloin omistajuus kiinteistössä vaihtuu, esimerkiksi kauppakirjaan kirjattu hallintaoikeuden siirtymispäivä omistajalta toiselle. Näin  etänä tehtävä sähkömittarinluku helpottuu.

Huomaathan, että asuinhuoneiston tai kiinteistön verkkosopimus eli sähkön siirtosopimus ja sähkönmyyntisopimus on hyvä olla epäselvyyksien välttämiseksi saman henkilön nimissä.

Sähkösopimus heti ja helposti

Olipa muutossa kyse asunto-osakkeen kaupasta, kiinteistökaupasta tai muutosta vuokrakotiin, sähkösopimusasiat hoituvat nopeasti ja helposti kauttamme.

Huomaathan, että sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasuliittymät ovat kiinteistön irtainta omaisuutta, eivätkä ne automaattisesti siirry kiinteistökaupan yhteydessä uudelle omistajalle. Jos kyseessä siis on kiinteistön eli omakotitalon omistajan vaihdos, teethän meille erillisen ilmoituksen liittymän omistajuuden vaihtumisesta alla olevien linkkien kautta. Sähköliittymän omistajuuden siirrosta on hyvä olla selkeä maininta kauppakirjassa.

Ilmoitus sähköliittymän omistajan vaihtumisesta kiinteistökaupassa

Ilmoitus lämpö- tai kaasuliittymän vaihtumisesta kiinteistökaupassa


Muuttajan muistilista

Sähkösopimuksen lisäksi muuttamiseen sisältyy paljon muutakin muistettavaa. Sähkösopimuksen kanssa saat apua heti Leppäkoskelta, mutta muita muuttujia ajatellen kokosimme seuraavan muistilistan muuttajan avuksi:

  • Tee muuttoilmoitus viimeistään viikon kuluessa muutosta. Aikaisintaan sen voi tehdä kuukautta ennen muuttopäivää.
  • Käännä posti uuteen osoitteeseen ja ilmoita uusi osoite yrityksille, joilta saat laskuja. Monet yritykset päivittävät osoitetietoja väestötietojärjestelmästä, mutta varmistathan silti uuden osoitteen mm. lehtitilausten osalta.
  • Hanki muuttoauto ja muuttoapu ajoissa. Muuttofirmoilla saattaa olla kiireisiä aikoja, kuten viikonloput ja kuunvaihteet. Arkisin muuttoautojen hinnat saattavat olla halvemmat.
  • Sovi internet-yhteyden siirrosta ajoissa nettioperaattorin kanssa, jotta saat samantien internetin käyttöösi.
  • Omakotitaloon muuttaessasi tee tarvittavat sopimukset, kuten vedentoimitus-, jätehuolto- ja sähkösopimukset. Jos talossa on öljylämmitys, tarkista öljyn määrä ja riittävyys.
  • Jos sinulla on kotivakuutus, tarkista vakuutusyhtiöltä, onko se riittävä uuteen asuntoon.
  • Muistathan asunnon lisäksi tyhjentää ullakko- ja kellarikomeron sekä autotallin ja hoitaa tilojen loppusiivouksen. Jos aika on kortilla, kannattaa kysyä siivousyrityksistä tarjousta muuttosiivouksesta. Siivousyritykset tarjoavat niin alku- kuin loppusiivouksia muuttajille.
Tee sähkösopimus heti ennen muuttoa

Hoidamme sähkösopimusasiat puolestasi - voit keskittyä muuttoon

Helppo aloitus

Tee muuttoilmoitus meille ja valitse sopiva sähkösopimus.

Vanha sähkösopimus

Irtisanomme vanhan sähkösopimuksen puolestasi.

Sähkösopimus muuttopäiväksi kuntoon

Kerro meille, muuttopäiväsi. Hoidamme sopimukset kuntoon.

Keskity itse muuttamaan

Keskity oleelliseen, me olemme hoitaneet sopimukset kuntoon.