Sähkösopimus pientaloasujan tarpeisiin helposti ja luotettavasti!

Leppäkosken Energialta saat sopivan sähkösopimuksen omakotitaloon, rivitaloon tai paritaloon minne päin Suomea tahansa!

Tältä sivulta löydät kaikki Leppäkosken Energian pientaloasujan tarpeisiin räätälöidyt ja parhaiten sopivat sähkösopimusvaihtoehdot. Tutustu-napista pääset lukemaan lisää sähkösopimuksesta, ja Tilaa-napista siirryt suoraan sähköiselle tilauslomakkeelle sähkösopimustilausta tekemään. Vuoden 2018 asiakastyytyväisyyskyselymittauksen perusteella yli 90% asiakkaistamme suosittelisi meitä tuttavalleen sähkönmyyjänä.

Valitse asuintapasi ja lämmitysmuotosi kannalta paras sähkösopimus

Tarjoamme muun muassa edullista, toistaiseksi voimassa olevaa MARKKINA-sähkösopimusta ja sähköpörssin hintaan perustuvaa, erittäin taloudellista ja aina ajantasaista SPOT-sähköäOmakotiasujan sähkösopimuksen valintaoppaasta löydät lisäapuja, jotta voit vertailla juuri sinun kannalta parasta sähkösopimusta. Tutkitusti erinomaisella tasolla oleva asiakaspalvelumme auttaa mielellään eteenpäin, jos sopivaa sähkösopimusta ei suoraan näiltä sivuilta löydy tai sähkösopimuksen valintaopasta lukemalla sähkösopimusvalinta ei helpotu.


Parhaimmat ratkaisumme pientaloasujalle

Priima-älysähkösopimus

Priima-sähkösopimus

Pörssisähköä ja takuuhintaista sähköä yhdellä sopimuksella? Nyt Mokkamestareiden erikoiskahvit kaupan päälle!

HintaSPOT-hinta + 0,35 snt / kWh
VoimassaToistaiseksi voimassa
Perusmaksu3,99€/kk
2,53
snt/kWh maaliskuun spot-keskihinta
0,35 snt / kWh + SPOT
  • Tutustu
  • Tilaa
Toistaiseksi voimassa oleva Markkina-sähkösopimus Tampereelle ja muualle Suomeen

Markkina-sähkösopimus

Sähköä aina markkinahintaan - ilman sitoutumista. Hinta päivittyy neljästi vuodessa.

HintaPäivittyy 4 kertaa vuodessa
VoimassaToistaiseksi voimassa
Perusmaksu2.99€/kk
4,95
snt/kWh
hinta 31.3.2020 saakka 6,95 snt/kWh
  • Tutustu
  • Tilaa
Määräaikainen TAKUU-sähkösopimus Tampereelle, Ouluun, Helsinkiin, minne tahansa

Takuu-sähkösopimus

Jättäisitkö sähkönhinnasta huolehtimisen muille? TAKUU-asiakas pääsee helpolla - yksi hinta, kaksi vuotta, ei stressiä!

HintaPysyy samana
Voimassa2 vuoden määräaikainen
Perusmaksu3,99 €/kk
4,99
snt/kWh (yleissähkö)
Omat hintansa eri mittaustavoille
  • Tutustu
  • Tilaa

Sopisivat aurinkopaneelit omakotitaloosi?

Toimitamme aurinkopaneelipaketit yhteistyössä luotettavan ja pirkanmaalaisen Finnwindin kanssa.  Aurinkopaneelien asennusjärjestelmät on suunniteltu Suomen ankariin ilmasto-olosuhteisiin ja valmistettu Lempäälässä, Pirkanmaalla. Aurinkopaneeleilla on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille sekä 25 vuoden tehontuottotakuu. Yhteistyömme Finnwindin kanssa takaa huolettomuuden ja laatutakuun aurinkosähköpaketteihin.

Rahoitusratkaisuilla aurinkovoimalapaketit alkaen alle 100€ /kk.

Lue lisää aurinkopaneelipaketeista

Miten talon lämmitystapa vaikuttaa sähkösopimuksen valintaan?

Asun omakoti- tai paritalossa, joka lämpenee kaukolämmöllä tai öljyllä

Sähkönkulutuksesi on todennäköisesti alle 10 000 kWh vuodessa. Sinulla on saunassa sähkökiuas, jota lämmität pari kertaa viikossa.

Asun sähkölämmitteisessä omakoti-, pari- tai rivitalossa

Sähkönkulutuksesi on todennäköisesti noin 10 000 kWh–25 000 kWh vuodessa, hieman sähkönkulutustottumuksista, asunnon koosta ja mahdollisista tukilämmitysmuodoista (esimerkiksi ilmalämpöpumppu, maalämpö, aurinkopaneelit ja takka) riippuen. Sähkö on iso osa asumiskustannuksia ja omakotitalon sähkösopimuksen kilpailuttaminen on tärkeää. Energiankäytön tehostamisella voi saada aikaan merkittäviä säästöjä. Suosittelemme seuraavia sähkösopimuksia:

  • Spot-hinnoiteltu TUNTI-sähkösopimus – jos voit siirtää esimerkiksi lämminvesivaraajan lämmitystä TUNTI-sähkösopimuksen edullisille yötunneille ja sähkönhinnan muuttuminen tuntitasolla ei haittaa, voi SPOT-hintainen TUNTI-sähkösopimus olla hyvä ratkaisu. Ylen tekemän artikkelin mukaan SPOT-hinnoitellut sähkösopimukset ovat olleet pitkällä aikavälillä katsottuna se halvin tapa ostaa sähköä.
  • Uusin tuotteemme Priima-sähkösopimus yhdistää sähkösopimusten parhaat palat. Saat yhdellä sopimuksella edullisen spot-hinnoittelun ja voit ohjata sähkönkulutusta edullisille tunneille, mutta lisäksi voit suojautua hinnannousuilta tekemällä hintakiinnityksiä vaikka talvikuukausien varalle. Vakautta ja kulutuksen säätelyä yhdellä ja samalla sopimuksella.
Omakotiasujan sähkösopimusopasta luet täällä
millainen sähkösopimus omakotitaloon